lørdag 25. april 2009

En solskinnsdag fra Øyer..

Bestemte meg for Øyer etter litt frem og tilbake diskusjoner med Kongen av Høljerast..
Sammen med Truls S. dro vi opp tidlig lørdag morgen, og på Kråbøl-starten var det allerede PG-piloter i luften og hangforhold. Masse folk ute i dag, så det var lett å se hvor løftet var.
Hjalp ut et par elever og startet nesten sist. Fikk etter 10-15min. en brukbar kjerne som dro gjennom første inversjonslaget, og driftet bakover i sønnaviden. Fløy sammen med Bjørn N. en periode, men han la seg lenger ut og måtte etterhvert ned på Brandstadkampen. Endel rufsete, flisetermikk, men forh.vis mye løft nordover.
Så en PG-pilot lavt/litt for langt inne, og hørte senere dette var Frode Halse som ikke kom helt ut igjen. Ja, det er ikke bare fordeler med å kunne lande trangt.. Ettehvert dreiet det mer vestlig, og fra Ringebu slo vestvinden som sedvanlig ned. Så et par/tre vinger starte på Frya, og ble presset ned på landing fort.
Etter snart 2 timers skruing, var høyrealbuen mør, så det var helt ok å lande sammen med de andre på Fryalandingen(Der bonden allerede har beynt å søple til landinga igjen.. Litt av en skrotnisse spør du meg)
Deilig med noen mil igjen oppover en vårlig Gudbrandsdal, og mange blide fjes etterpå..
Logg..

Ingen kommentarer: