fredag 26. september 2008

Ut på tur - Til Kina..



På jobbtur til KINA 8 dager 17-25.sept.
Først noen fabrikkbesøk i Shanghai/Wuxi området, før helgen ble tilbrakt i Yellow Mountain. Et fantastisk område 7-8 timers kjøring(og tuting) fra Shanghai nordvestover. Meget uvante fjellformasjonerfor en døl (se "fingern" over), sammen med tusenvis av kaklende kinesere og guider med megafon. Som ble brukt flittig..Fant overhodet ikke fjellroen, men tok det som en eksotisk fjelltur. 6,5 time i trapper var en tøff økt. Stig og jeg klarte ikke dy oss, men kappløp helt ned igjen(800 høydemetre ned i steintrapper hogd inn i fjellet) Ingen av oss klarte å gå normalt på 5 dager.. og Bjørn stakkar ble helt utslått og holdt seg på hotellet resten av turen.
Dro videre til møter i Hefei(et skikkelig høl med dis og 35`C+), derfra til Bejing for 1 dag med sightseeing og shopping. Jeg hater å gå i butikker, men her var det mer svung over ekspeditørene-små kinadamer med mord i blikket. Og ja, jeg svidde av alt for mye på the silk market..
Men duverden en flott tur med trivelige (tur)kolleger. Men nå skal det bli godt å puste inn norsk fjelluft igjen, og sykle noen mil..

Ingen kommentarer: