søndag 6. januar 2008


Skiturer førjuls vinteren 2007

01.12:Sjonken-Råbjørn
0-føre og kram nysnø inn mot Råbjørn.(Jævla griseføre over Romererriket idag, kjørte meg nesten fast på riksvegen..) 25 km-2 1/2 t.

16.12:Skansbakken-Heggelisæter.-5 C og blåføre. Fin tur inn til Heggelia via Gråseterveien. Men litt lite snø fra Lysedammene og ned. 30 km-3t

22.12:Sjonken-Råsjøen. 15 km-2t.
Sammen med Skigruppa på Siggerud(Ivar,Trond+Martin N,fam.Fossnes Blekastad+Lasse.
-10 og blåføre. Harde spor. Samen med Ivar,Jonas og Martin svingte vi inn til venstre mot Hakkim, og gikk over åsen og ned igjen mot Hakkim. I en bratt sving lugget det kraftig(ikke brenn inn for mye voks på de myke gamleskia!) og jeg gikk ordentlig på trynet og slo skulderen kraftig. Falt som en potetsekk, den kattemyke æraen enr definitivt over.Slo opp igjen en gammel Hg skade, men gudskjelov brakk jeg antageligvis ingenting(skal på røntgen idag). Karret meg opp igjen og kom meg ned til bilen etter 1t. Vondt som faen.

25.12:Skansebakken-Heggelisæter. -10C og blåføre. Fin tur, men gikk mesteparen med en arm. Skulderen vond ennå. 30 km.3t.

29.12:Norefjell. 0 Grader og klisterføre. 20 km-2t.
Fra Erlings hytte og Midtre Djupsjø runden. Fin tur i solnedgangen. Skuldrer fortsatt vond. Pinglete i de bratte utforkjøringene.
---------------------------------------------- -----

Ingen kommentarer: