torsdag 7. juli 2011

Ferie og NM igang..

Endelig ferie ! Og NM på Vågå er første del av ferien min iår..
Ankom Vågå fredag kveld, og tok inn på Klones, den gamle gården litt vest for sentrum hvor det er innkvartering for landbruksskolen. Fin plass, og etterhvert er gamlekara samlet..Drittvær de første 3 dagene, med byger hver time. Men fly gjorde vi, opptil flere ganger om dagen. Gamlekara er MEGET ivrig, og Stein Are i senterbussen kjører uavbrutt optimistiske piloter opp på fjellet.
Tirsdag er første konk.omgang, med oppklarning og sol utover dagen. Oppgave fra Vole i SØ vind.. Vanskelig å komme opp, og selv startet jeg i en dårlig periode og måtte ned. Meget frustrerende å se flere dra tilværs etter at startvinduet stengte.
Onsdag07.07: 2 omg. Grått fra morran, men plutselig i 14.30 tiden klarnet det opp, med kraftig nimbus over Rondane og regn øverst i Heidalen.
Oppgavekomiteen(Nils Å/Olav Lien/meg) satt lokal oppgave for å holde folk i området. Salkn-Tordk.(Sel)-Vågå bru-Tordk.-Vågå bru-Mål. 51 km.
Tildels kraftig termikk og økende SØ og knallmorro flyging.Lå godt an helt til siste legg motvinds, og tok en sjans og dro litt for lavt. Det straffet seg, og måtte lavt tilbake før jeg fikk en fin kjerne nedi skogen under Holungsøysetrin.Resten gikk greit med bøyla godt nedpå siste runden opp til Vågå.

Ingen kommentarer: